Valná hromada AU FRRMS a Mezispolkové setkání - červen 2016

24. 7. 2016 -

Dne 13.6.2016 se uskutečnila v S-Klubu valná hromada spolku, která byla poslední v tomto semestru. Členové se poté přesunuli do Klubu Green na Mezispolkové setkání.

Na programu valné hromady byla rekapitulace činnosti semestru 2015/2016, zpráva o hospodaření spolku, uvítání a představení nových členů, shrnutí a ohodnocení proběhlých aktivit, jako bylo Rookies, Vidlácké půlení, Halooween, Ples Ice and Fire, Superhrdinské půlení, Hráškohraní, Zelená pomáhá a Výletů s AU. Okrajově se také řešila otázka centralizovaného zkoušení a vyhodnocení dotazníků studentů.

Na závěr se nastínil plán pro následující semestry a příprava záříjového Rookies 2016 a odměna členů za celoroční úsilí a píli v podobě medovníku.

Poté se společnost přesunula do areálu Kolejí JAK na Mezispolkové setkání Mendelovy univerzity, kterého se zúčastnili studenti z jednotlivých studentských spolků, ale i aktivní studenti z fakult, které zatím studentský spolek nemají.

Setkání se příhodně konalo ve studenstkém Klubu Green, který je jednou ze součástí Spolku lesnické a dřevařské fakulty. Účastníky neodradil ani déšť, a pro příchozí byly odměnou za celoroční práci grilované steaky, pro vegerariány hermelín a pro vegany sojové párky; pečivo, a tekuté občerstvení ve formě nealka, vína nebo piva.

Všem účastníkům a členům bychom chtěli poděkovat za celoroční úsilí a popřát spoustu energie do následujících semestrů a připravovaných akcí.

Děláme to pro vás, Děláme to srdcem