Vojta Pavelec

Předseda

Do jakých aktivit se v rámci AU FRRMS zapojuješ nebo jsi se zapojil?

Organizace akcí, informování prváků o dění na fakultě, spolupráce s vedením fakulty a PR oddělením, mezispolková spolupráce v rámci celé univerzity.

Co máš na AU FRRMS nejradši?

Zážitky a zkušenosti, které bych jinde nezískal. Dobrý pocit po dobře odvedené práci, především díky kladným ohlasům od ostatních studentů.

Co Tě motivovalo ke vstupu do AU FRRMS?

Kamarádi a touha zapojit se do dění na fakultě.

Co nového jsi se o sobě dozvěděl/naučil díky členství v AU FRRMS?

Naučil jsem se být více organizovaný, naučil jsem se naslouchat, přijímat ostatní názory a zamýšlet se nad věcmi, které dělám, protože při organizování nějaké akce člověk nedokáže myslet na vše a vždy se mu hodí nějaká pomocná ruka.

Na který zážitek/okamžik, který jsi prožil díky AU FRRMS nikdy nezapomeneš?

Zážitků je několik, Spolek mi především rozšířil obzory, seznámil jsem se spoustou lidí, díky kterým nezapomenu na studium na FRRMS. Ovšem pokud bych měl vybrat jeden zážitek, bylo to předtančení na posledním fakultním plesu Hall of Fame. Pocit, když se ukláníte a jsou na Vás upřeny zraky všech účastníků plesu a potlesk, který sklízíte, to jsou chvíle k nezaplacení, pro které to všechno děláme.

Co bys doporučil těm, kteří uvažují o členství v AU FRRMS?

Pojďte do toho, činnost v AU je něco, co se ve škole nenaučíte, získáte zkušenosti, které se Vám můžou hodit v budoucnosti, a hlavně spoustu nových přátel a kamarádů.

 

 

 

Chcete spolupracovat s AU FRRMS?

Můžete se zapojit jako:

 

Kalendář akcí

<< <  Duben 2024  > >>
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930