Bc. Bibi Vykopalová

Člen

Do jakých aktivit se v rámci AU FRRMS zapojuješ nebo jsi se zapojil?

Během akcí, na kterých jsem se podílel nebo současně podílím, jsem si prošel velkým spektrem různých funkcí; od propagace offline/online, přes sponzoring a vymýšlení soutěží, až po organizování celých akcí - Halloween. Jmenovitě to doposud bylo: Zelená pomáhá, Hráškohraní, Halloween, Pirátské půlení, Reprezentační ples 2017 a všechny ASY.

Co máš na AU FRRMS nejradši?

Nejradši mám náš skvělý kolektiv. Všichni jsou to lidi, kteří nemají žádný problém někomu s něčím poradit nebo s čímkoliv pomoct. Lidi, co jsou velmi ochotní, milí a zapálení pro věc.

Co Tě motivovalo ke vstupu do AU FRRMS?

Nebýt jen obyčejný student s obyčejnými problémy a povinnostmi, kterými procházíme všichni během našeho studia. Chtěl jsem se zapojit více do dění na naší fakultě a nějakým způsobem pomoct jí a jejím studentům. Také jsem měl různé nápady, které jsem chtěl uplatnit, a hlavně jsem věděl, že mě to bude bavit! 

Co nového jsi se o sobě dozvěděl/naučil díky členství v AU FRRMS?

Naučil jsem se toho za své dosavadní působení v AU vcelku hodně, a to mě i motivuje dál být jeho součástí. Udělal jsem si širší obzory v týmové spolupráci, dokonce i vedení týmu, pak větší zodpovědnosti, což byla také jedna z mých slabin. O těch můžu obecně říct, že jsem jich pár našel, ale díky AU se mi je daří eliminovat.

Na který zážitek/okamžik, který jsi prožil díky AU FRRMS nikdy nezapomeneš?

Jeden by byl asi málo, ale například společná párty na chatě na podzim roku 2016 byla určitě nezapomenutelná.

Co bys doporučil těm, kteří uvažují o členství v AU FRRMS?

Rozhodně bych jim řekl, ať neváhají! Členství v AU přináší jen benefity, a to nejen jako radost z dobře odvedené práce. Já jsem například už delší dobu nemohl najít nic, co by mě opravdu nějak zvlášť bavilo, ale to co zažívám tady, mě opravdu naplňuje.

 

 

 

Chcete spolupracovat s AU FRRMS?

Můžete se zapojit jako:

 

Kalendář akcí

<< <  Duben 2024  > >>
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930